Biofood Schapenvetblokjes Zalm Mini 80 stuks

 6,75

Biofood schapenvetblokjes zalm, mini, 80 stuks.

Terug naar de winkel

De originele BIOFOOD schapenvet bonbon zalmolie mini is een natuurlijk en bijzonder probaat middel ter ondersteuning van huid, vacht, (spijs)vertering en weerstand.
Het is tevens een uitzonderlijk gezonde en smaakvolle toevoeging op de dagelijkse voeding.
De zalmbonbon is rijk aan omega 3 en 6 vetzuren. Ondersteunt huid, vacht, hart en bloedvaten. Ook geschikt voor honden met een voedselallergie die een dieet krijgen op basis van lamsvlees.

Schapenvet bevat ongeveer 58% verzadigde vetzuren en ongeveer 32% enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Vet is een smaakmaker en belangrijk bij de transport van vitamine A, D, E en K in het lichaam. Daarnaast gaat het vetmetabolisme van de hond zeer efficiënt om met vet en zet vet om in energie.

Kenmerken:
Nederlandse topkwaliteit. De zalmolie in deze bonbons is rijk aan omega 3 en 6 vetzuren, wat weer goed is voor de huid, vacht, hart en bloedvaten.
Deze schapenvetblokjes beïnvloeden de maag- en darmflora en werkt stimulerend bij de opname van voedingstoffen. Ze zijn een gezonde toevoeging op de dagelijkse voeding.
Recyclebare verpakking met FSC verpakking.  

Voor alle hondenrassen en alle leeftijden.

Ingrediënten:
Schapenvet (89%), zalmolie (11%).
Analytische bestanddelen - Ruw vet 88%, Ruw eiwit 0,8%, Ruwe as 0,1%, Ruwe celstof 0,8%, Vocht 0,9%, Koolhydraten 9,4%. Vitamine A I.E. 2000, Vitamine D3 I.E. < 300. Omega-3 vetzuren 7.0 % (m/m), Omega-6 vetzuren 34.7 % (m/m). Natuurlijk conserveringsmiddel (rozemarijn E-392). Per 1000g. Maxi 40 st. e265G, Zalm Mini 80. st. e265G.

Voedingsadvies:
Starten: ½ minimale dosering, daarna: (min.) 1 - (max.) 4 bonbons per dag per 10kg.
Een voedingsadvies is een richtlijn. Let ook op leeftijd, beweging, conditie en prestatie van uw hond.

Koel en droog bewaren. Bijv. koele kelder. Ca 15-20 graden.